Σήμερα η βόλτα μας στα κινέζικα καταστήματα μας έφερε μπροστά σε μια καλή πρόταση για όσους ψάχνουν για ένα φθηνό laptop. Ο λόγος για το CHUWI LapBook, που βρήκαμε στο GearBest στην τιμή των €219.

Το CHUWI LapBook έχει οθόνη 14.1 ιντσών, με ανάλυση 1080p. Πρακτικά σπάνια βρίσκουμε τέτοια ανάλυση σε λάπτοπ αυτής της τιμής. Φυσικά διαθέτει HDMI θύρα, αν θέλουμε να το συνδέσουμε σε μεγαλύτερη οθόνη.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον νέο Intel Apollo Lake Celeron N3450, με τους 3 πυρήνες του χρονισμένους στα 2.2GHz. Λόγω του νέου επεξεργαστή η κατανάλωση ενέργειας είναι αρκετά χαμηλή, οπότε θα έχουμε καλή αυτονομία. Σε συνδυασμό με την μπαταρία των 9.000mAh, η αυτονομία φτάνει μέχρι και 7 ώρες σε χρήση.

Από μνήμη έχουμε 4GB DDR3, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64GB, επεκτάσιμος όμως με microSD, μέχρι 128GB.

Το laptop έχε και κάμερα 2MP που θα καλύψει τις ανάγκες μιας για skype κλήσεις άριστα. Από συνδεσιμότητα έχουμε 1xUSB 3.0 και μία USB 2.0, ενώ θα βρούμε και έξοδο για ακουστικά. Φυσικά έχουμε Wi-Fi N και υποστήριξη σε Bluetooth 4.0.

Η συσκευη είναι αρκετά δυνατή για να καλύψει καθημερινές διεργασίες, ενώ μπορεί να σηκώσει και αρκετά πιο ελαφριά παιχνίδια, όπως το League of Legends. Στην τιμή του δύσκολα θα βρούμε ανταγωνισμό.

Βρείτε εδώ το CHUWI LapBook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.