Ο Chrome 115 έχει αρχίσει να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του αυτήν την εβδομάδα. Αν και η νέα έκδοση του Chrome δεν έρχεται με νέα χαρακτηριστικά, θα καταφθάσει με ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα σε βοηθήσει να απαλλαχθείς από το cookies. Σε ένα blog post η Google ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να ενεργοποιεί το Privacy Sandbox API μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το εν λόγω privacy feature δεν έχει σαν στόχο να κόψει εντελώς τους διαφημιστές από την πρόσβαση στους χρήστες, ωστόσο έχει σαν στόχο να περιορίσει την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένων των χρηστών.

Το Privacy Sandbox θα ενεργοποιηθεί για το 35% των Chrome 115 χρηστών, αρχής γενομένης από τις 24 Ιουλίου. Το ποσοστό αυτό θα φθάσει στο 60% από τις αρχές Αυγούστου και στο 99% μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.