Τα Xiaomi Mi 11 είναι μία σειρά από αξιολόγα smartphones, με καλύτερες τιμές από τα περσινά Mi 10. Όμως φαίνεται ότι ενδεχομένως οι καλές τιμές έρχονται με κάποιο κόστος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το IT Home, κάποιοι χρήστες των smartphones αναφέρουν καμένες μητρικές.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι κάτοχοι των τηλεφώνων έχουν επικοινωνήσει με τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, και έχουν πει ότι οι μητρικές τους κάηκαν. Ένα άλλο μερίδιο αναφέρει ότι οι συσκευές τους υπερθερμένονται και εκφράζουν την ανησυχία τους, για τα χειρότερα.

Ο Jun δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη στα σχόλια των κατόχων των Xiaomi Mi 11, ούτε η κατασκευάστρια έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Εμείς από τη μεριά μας θα πούμε ότι μάλλον πρέπει να μην εκλάβουμε και πολύ στα σοβαρά τις αναφορές. Τουλάχιστον όχι πριν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.