Κλειστές για 4 ολόκληρες ημέρες θα μείνουν οι τράπεζες μέσα στον Μάρτιο λόγο του Πάσχα των Καθολικών.

Ειδικότερα, λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών στις 31/3/2024, η Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών στις 29/03/2024 αλλά και η Δευτέρα του Πάσχα των καθολικών την 1/4/2024, θεωρούνται αργίες και για τα τραπεζικά συστήματα.

Μάλιστα, ήδη οι τράπεζες έχουν ενημερώσει ότι εκείνες τις ημέρες δεν θα πραγματοποιούνται πληρωμές.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, «λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη».

Η ανακοίνωση της Πειραιώς της οποίας είμαστε πελάτες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 01 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 02 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη. Οι μεταφορές εντός Πειραιώς θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 02 Απριλίου.

Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 02 Απριλίου. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 01 Απρίλιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.