Η τελευταία flagship P σειρά της Huawei κυκλοφόρησε πριν από ένα και πλέον χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία συνεχίζει να πουλάει τα Huawei P50, ενώ δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε τα P60 να κάνουν ντεμπούτο. Επιπλέον, τα P50 ήταν τα τελευταία P τηλέφωνα της εταιρείας με module το οποίο έχει την υπογραφή της Leica.

Παρά τη διακοπή της συνεργασίας της με τη Leica, η κινέζικη κατασκευάστρια συνέχισε την κυκλοφορία των P50 με το label της γνωστής εταιρείας. Όμως, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει. Κατά πάσα πιθανότητα, η κατασκευάστρια αφαίρεσε τα στοιχεία της Leica από τα τηλέφωνα και ίσως γι’ αυτό κατάργησε και το label από την πλάτη τους.

Στο Vmall, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της Huawei, εμφανίστηκε μία νέα παρτίδα P50 τα οποία δεν έχουν κάτω από το module την υπογραφή της Leica. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι θετικό, τουλάχιστον όσον αφορά τα συγκεκριμένα κομμάτια που πωλούνται μέσω αυτών των καταχωρήσεων.

Σε κάθε περίπτωση, η Huawei έχει πλέον τη δική της μάρκα καμερών για smartphones, την XMAGE, και προφανώς τα P60 θα έχουν module υπογεγραμμένο από τη νέα μάρκα. Δεν αποκλείουμε δε το γεγονός να κυκλοφορήσει νέα παρτίδα P50 με πειραγμένο module και το label της XMAGE.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.