Η Huawei είναι μεταξύ των ελάχιστων εταιριών που κατασκευάζει δικούς της επεξεργαστές τους οποίους χρησιμοποιεί στα δικά της τηλέφωνα. Η εταιρεία έχει τους HiSilicon Kirin και αναμένεται να δούμε τον 9000S στα Mate 50, Pro, και RS.

Η εταιρεία δεν είναι σε θέση να κατασκευάσει νέους επεξεργαστές λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από δύο χρόνια. Από τότε, η Huawei χρησιμοποιεί chip της σειράς Kirin 9000 στις συσκευές της.

Νεότερη αναφορά δείχνει ότι το επερχόμενο smartphone Huawei Mate 50 RS μπορεί να μην τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή της σειράς Kirin 9000 επειδή η εταιρεία έχει σχεδόν εξαντλήσει το απόθεμα της.

Τα smartphone της σειράς Mate 50 αναμένεται να έχουν νέα χαρακτηριστικά κάμερας με υποστήριξη από το Image XMAGE, ενώ το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι παρά το αναβαθμισμένο hardware δεν θα υποστηρίζουν σύνδεση σε 5G δίκτυα.

Κατά τα άλλα, τα Mate 50 θα κυκλοφορήσουν με το HarmonyOS 3.0 και ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στις αρχές Σεπτεμβρίου, πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα. Η σειρά έχει τρία μοντέλα, το βασικό, το Pro, και το Huawei Mate 50 RS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.