Ο πόλεμος μεταξύ των εταιρειών στο πεδίο της AI γίνεται όλο και πιο έντονος, με την Microsoft να αποκαλύπτει δυο νέα AI προϊόντα μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ανταγωνιστή του ChatGPT, του Bard. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός press briefing νωρίτερα σήμερα, ο CEO της Microsoft Satya Nadella ανακοίνωσε μια ανανεωμένη έκδοση του Edge browser της εταιρείας και της μηχανής αναζήτησης Bing.

ChatGPT-powered Edge browser

Τόσο ο browser όσο και η μηχανή αναζήτησης που ανακοινώθηκαν στο event υπόσχονται να κάνουν πιο εύκολη την διαδικασία αναζήτησης, δίνοντάς μας άμεσα αποτελέσματα σε ερωτήσεις που θα κάνουμε. Μέχρι τώρα, η Microsoft τονίζει, το μεγαλύτερο μέρος των ερωτήσεων των χρηστών λύνονται με την εμφάνιση των γνωστών αποτελεσμάτων αναζήτησης. Ωστόσο, το Ai chat interface που ανακοίνωσε η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να εμβαθύνουν και να πάρουν απαντήσεις για συγκεκριμένα θέματα.

ChatGPT-powered Edge browser

Μπορείς για παράδειγμα να αναζητήσεις για τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς, ενώ μπορείς να επεκτείνεις την ερώτησή σου ρωτώντας την AI για τα καλύτερα ακουστικά με noise cancellation για παράδειγμα. Οι χρήστης που θέλουν να δοκιμάσουν τη νέα αναζήτηση μπορούν να εγγραφούν στην εν λόγω waitlist. Δείτε στο video που ακολουθεί ένα πρώτο δείγμα της νέας επανάστασης του διαδικτύου. Όσον αφορά το νέο microsoft Edge η Microsoft τον επανασχεδιάσε για να είναι ακόμη πιο κοντά στα Windows 11.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.