Αντιμέτωποι με ένα ακόμη χαράτσι είναι εκατομμύρια καταναλωτές ανεξάρτητα του τιμολογίου και της εταιρείας που έχουν επιλέξει.

«myAuto»: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και πληροφορίες αυτοκινήτων

Ο ενεργειακός επιθεωρητής Μιχάλης Χριστοδουλίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΑΕΥ – πρώην ΡΑΕ) σε συνεννόηση προφανώς με το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφάσισε αυτήν την αναπροσαρμογή προς τα επάνω προκειμένου να καλύψει την «τρύπα» των 500 εκατομμυρίων ευρώ από τις ρευματοκλοπές.

Στην ουσία όλοι όσοι είναι συνεπείς με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και όχι μόνο θα κληθούν να πληρώσουν το νέο χαράτσι το οποίο αναμένεται να αγγίξει τα 13.3%.

Τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Χριστοδουλίδης είναι χαρακτηριστικά: Το 2004 στην Ελλάδα οι ρευματοκλοπές ήταν στο 0,3%. Είκοσι χρόνια αργότερα, το 2024 δηλαδή, έχουν φθάσει στο 5%.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ειστε gtp , μαρεσει που συμφωνησε και ο υπουργος, ωραιος υπουργος καλα οι αλλοι θελουν το παραδακι αλλα κι αυτος;

 2. Δεν κατάλαβα, με ποια λογική; Αφού θα κάνουν μετρήσεις με τον μήνα θα βρουν τις διαφορές. Στον κάθε εξυπνάκια που νόμιζε ότι θα γλιτώνει μία ζωή να του χρεώσουν τα δέοντα με τιμή κιλοβατώρας 1 ευρώ να δει αν θα ξανά κρύψει ρεύμα για να το πληρώσει φθηνότερο. Εμείς κορόιδα είμαστε που σκάμε όσα γράφει ο λογαριασμός για όσα κάψαμε; Προφανώς θα μου πεις, για τον κάθε εξυπνάκια κορόιδα είμαστε… μόνο αυτός είναι ξύπνιος…

 3. Εννοείται ότι οι αρχές ασφαλείας δεν τολμούν να κάνουν έφοδο στους καταυλισμούς των «ευπαθών», οι κάτοικοι των οποίον κλέβουν συστηματικά ρεύμα, χωρίς να έχουν καμία επίπτωση.

 4. Πολύ ωραίο σύστημα…
  Αφού οι συνεπείς καταναλωτές θα πληρώνουν την χασούρα της ρευματοκλοπής δεν υπάρχει και κανένας λόγος να εντοπιστούν οι ρευματοκλοπές και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
  Οι ανίκανοι της ΔΕΔΗΕ και οι ρευματοκλοπεις θα ευημερήσουν σε βάρος των κορόιδων.

 5. Το οτι δεν εχετε μυαλό να σκεφτείτε με ξεπερνάει. Οχι οτι περίμενα κάτι καλύτερο μετά το 41%.
  Ρίχνουν “και καλα” το φταίξιμο σ αυτούς που κλεβουν ρεύμα για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και η ΔΕΗ να κάνει πάρτι και να μην την ενοχλεί κανείς.
  Πλήρωνε Έλληνα τα καταστήματα που αγοράζει η ΔΕΗ και τους διορισμένους όλους εκει μέσα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.