Η Google έχει μία σειρά από εφαρμογές που αρκετοί χρήστες δεν χρησιμοποιούν, όπως τα Google Play Movies & TV, Google Play Music, Google Play Books, και Googleα Play Games.

Κατά κύριο λόγο θυμόμαστε την ύπαρξη του Google Play Games όταν συνδεόμαστε σε ένα Android παιχνίδι. Ωστόσο, η Google φαίνεται ότι εργάζεται στο να μας δώσει περισσότερους λόγους να θυμόμαστε την εφαρμογή.

Σύμφωνα με το XDA Developers, στο Google Play Games θα προστεθούν social features, παρόμοια με αυτά του Steam. Αρχικά, στην εφαρμογή θα προστεθεί το χαρακτηριστικό της λίστας φίλων. Έπειτα, θα υπάρχει ρύθμιση ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της προβολής του ενεργού status.

Επιπλέον, το Google Play Games θα ενσωματώσει το χαρακτηριστικό Play Together, το οποίο θα μας επιτρέπει να βλέπουμε αν οι φίλοι μας παίζουν κάποιο παιχνίδι που παίζουμε και εμείς. Από εκεί και έπειτα θα μπορούμε να τους καλούμε για να παίξουμε μαζί.

Προς το παρόν, τα social features βρίσκονται σε φάση εσωτερικών δοκιμών. Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα προστεθούν στα beta build και έπειτα θα διατεθούν σε όλους τους χρήστες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.