Η CES 2021 θα γίνει ψηφιακά, για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Όπως πάντα λοιπόν, μιας που η έκθεση ξεκινάει στις 11 Ιανουαρίου, πολλές εταιρείες έχουν αρχίσει να λανσάρουν προϊόντα και τεχνολογίες. Η Samsung ανακοίνωσε τα Neo QLED, microLED, και Frame 2021 lifestyle TV panels.

CES 2021 Samsung Neo QLED microLED Frame 2021 TV display panels

Το Neo QLED έχει σχεδιαστεί για 8K και 4K τηλεοράσεις και είναι βασισμένο στην mini-LED backlight τεχνολογία που επιτρέπει στα μικρά LEDs να επικεντρώνουν το φως σε μικρότερες περιοχές. Το panel έχει 40 φορές μικρότερα LEDs από τα συμβατικά και προσφέρει πιο ακριβή έλεγχο οπίσθιου φωτισμού, βελτιωμένο HDR, υψηλότερη αντίθεση, και καλύτερη φωτεινότητα.

Με τη βοήθεια του Neo Quantum Processor, το Neo QLED panel κάνει AI upscaling με 16 νευρωνικά δίκτυα και προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας στην εγγενή ανάλυση του. Το panel είναι κατασκευασμένο για τα QN900A 8K και QN90A 4K μοντέλα της Samsung, που προσφέρουν εξαιρετικά λεπτά bezels, αναλογίας 21:9 και 32:9, νέο σύστημα ήχου, και πολλά άλλα.

CES 2021 Samsung Neo QLED microLED Frame 2021 TV display panels

Τα νέα microLED panels στοχεύουν σε επιχειριματικούς πελάτες και είναι πολύ ακριβά. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 πιο οικονομικά panels που θα προορίζονται για τηλεοράσεις τις οποίες μπορούν να αποκτήσουν οι οικιακοί καταναλωτές.

Τα νέα panels έχουν LED αυτόματης εκπομπής για κάθε pixel και δεν απετούν την ύπαρξη οπίσθιου φωτισμού. Είναι καλύτερα από ένα κλασικό OLED panel γιατί προσφέρουν ακριβή επίπεδα μαύρου και υψηλή φωτεινότητα. Η λειτουργία Multi View θα επιτρέπει στους χρήστες των επερχόμενων microLED τηλεοράσεων να βλέπουν περιεχόμενο από τέσσερις διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα.

CES 2021 Samsung Neo QLED microLED Frame 2021 TV display panels

Οι νέες QLED 4K HDR Frame lifestyle τηλεοράσεις έχουν πάχος 24,9 χιλιοστά και κυκλοφορούν με ανταλλακτικά πλαίσια σε πέντε χρώματα και δύο στιλ. Όσοι πελάτες γραφτούν στο ArtStore μπορούν να προσαρμόσουν το The Frame γκαι να προβάλουν έργα τέχνης όταν η τηλεόραση είναι αδρανής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.