Η γνωστή αντικλεπτική εφαρμογή για κινητές συσκευές Android, Cerberus, έχει σώσει πολλές συσκευές τα τελευταία τρία χρόνια όπου και κυκλοφορεί στο Play Store. Έτσι το γιορτάζει προσφέροντας την υπηρεσία δωρεάν για όλους μόνο για σήμερα!

cerberus anti theft

Κανονικά η εφαρμογή κοστίζει €2.99 για μια άδεια εφ’ ορου ζωής. Με το που κάποιος αγοράσει την άδεια, μπορεί να εγκαταστήσει την εφαρμογή σε 5 διαφορετικές συσκευές Android. Ο κάτοχος του Cerberus έχει τη δυνατότητα να μπορεί να εντοπίσει την συσκευή του σε περίπτωση απώλειας, να κλειδώσει τη SIM, να κλειδώσει την συσκευή, να διαγράψει τα προσωπικά του δεδομένα από μακριά και να τραβήξει φωτογραφίες.

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής έχει προσθέσει την επιλογή Radar Mode που βοηθάει τον κάτοχο στον καλύτερο εντοπισμό της συσκευής μέσω GPS και hotspot.

Όποτε αν ψάχνετε την καλύτερη αντικλεπτική εφαρμογή για την Android συσκευή σας, κατεβάστε το Cerberus χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πηγή | Via

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή την κατέβασα έρχεται δεύτερο mail που λέει οτι η άδεια που δίνει για σήμερα είναι δωρεάν για πάντα..

    • ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ TRIAL
      ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ VERSION ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ CERBERUS.
      ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΟ ACCOUNT?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.