Ο Jen-Hsun Huang είναι ο συνιδρυτής, πρόεδρος και CEO της Nvidia που σημαίνει ότι η εμπειρία του πάνω στην κατασκευή chip είναι τεράστια. Επίσης είναι μεγάλος fan του Android. Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου της Nvidia την Τετάρτη που μας πέρασε, ο Huang φαίνεται να εξέφρασε θετικά σχόλια για το Android.

“Το Android είναι το πιο επαναστατικό λειτουργικό που έχουμε δει και θα δούμε τις επόμενες δεκαετίες”. Επίσης ο Huang το χαρακτήρισε ως το πιο ευέλικτο λειτουργικό που έχει δει, σημειώνοντας πως η παράλληλη χρήση των cloud υπηρεσιών, σε συνδυασμό με το πλήθος εφαρμογών που συνήθως έρχονται με τις συσκευές, το καθιστούν χρήσιμο από το πρώτο boot. Η ευελιξία του προέρχεται από την ικανότητα του Android να μην μπαίνει μόνο σε smartphone.

android-insiders-jen-hsun-huang

H Nvidia ανέφερε ότι το τρίτο τετράμηνο του έτους, τα έσοδα από τις πωλήσεις του Tegra 4 SoC υπερδιπλασιάστηκαν κι αυτό φυσικά εξαρτάται από την επιτυχία του ίδιου του Android. Το Nvidia Shield που ενσωματώνει τον Tegra 4 τρέχει φυσικά Android. O Huang βλέπει ότι το Android είναι μια πλατφόρμα με πολλές προοπτικές στο gaming. Η Nvidia ωστόσο έχει μέτριες προσδοκίες από το Shield. Αναμφίβολα όμως ο οδηγός της Nvidia για το ερχόμενο έτος είναι ο Tegra 4.

 “Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλλιεργήσουμε το gaming για το Android. Πιστεύουμε ότι το Android είναι μια πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα παιχνιδιών για το μέλλον, έτσι δημιουργούμε συσκευές που ενεργοποιούν μια δυνατή gaming εμπειρία για Android. Jen-Hsun Huang, co-founder, president and CEO, Nvidia

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.