Η Cosmote είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες το Cosmote Fiber 100 Unlimited ένα πρόγραμμα σταθερής το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία προς όλους, δηλαδή και προς σταθερά αλλά και προς κινητά με μόλις 31.90 ευρώ το μήνα. Μετά την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης το πάγιο αυξάνεται σε 52.90 αλλά κανείς μας δεν πληρώνει τέτοιες τιμές, είτε σου κάνουν προσφορά για ανανέωση, είτε με φορητότητα το λύνεις το θέμα.

Αν για κάποιον λόγο κάποιος πωλητής στα καταστήματα δεν αναγνωρίσει την προσφορά, δείξτε του το επίσημο δελτίο τύπου της Cosmote πριν λίγες ημέρες το οποίο μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Στα παραπάνω μηνιαία τέλη περιλαμβάνονται:
• Βασικό μηνιαίο τέλος τηλεφωνικής γραμμής με 1 Κανάλι Φωνής
• Ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο ταχύτητας έως 100 Mbps
• Απεριόριστες αστικο-υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ
• Απεριόριστος χρόνος ομιλίας σε εθνικά κινητά τηλέφωνα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 2 με 3 χλμ βόρεια από το κέντρο του Βόλου. Έως 24 με πραγματική ταχύτητα 8 έως 9. 27,9 ευρώ το μήνα. Ευρώπη είμαστε για να μην πω New York.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.