Το Howtogeek.com προβαίνει σε μια εκπληκτική, κατά την άποψή μας προσφορά αυτή τη στιγμή, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις με μόλις 1 δολάριο το CCleaner Pro για έναν ολόκληρο χρόνο.  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς στο newsletter του howtogeek κάνοντας κλικ στο μεγάλο banner που έχουν στη σελίδα τους και να ακολουθήσεις τη διαδικασία που θα σου αναφέρει.

Θα σου εμφανίσει το κλειδί αμέσως μόλις βάλεις το email σου. Μετά τη λήξη της συνδρομής που αγόρασες, μετά τον ένα χρόνο, το CCleaner θα γυρίσει στη δωρεάν έκδοση. Το CCleaner έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 2004 και πρόκειται για ένα δημοφιλές εργαλείο στο PC το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις γρήγορη εκκαθάριση του δίσκου και άλλων άχρηστων αρχείων, αλλά σε γενικές γραμμές αποτελεί μια ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών που δεν περιορίζεται απλά στην εκκαθάριση αρχείων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.