Το ghacks.net δίνει ετήσια συνδρομή του CCleaner Pro με 1 ευρώ σαν προσφορά, ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μετά τον ένα χρόνο η συνδρομή ανεβαίνει στα 29.95 ευρώ. Επομένως καλό είναι μόλις ολοκληρώσεις την πληρωμή να προβείς σε ακύρωση της συνδρομής για να μην χρεωθείς στην ανανέωση. Το κάναμε κανονικά με προπληρωμένη Revolut και πέρασε, δεν πέρασε όμως η πληρωμή με κάρτα μιας χρήσης. Μην χρησιμοποιήσεις την χρεωστική σου και μην ξεχάσεις να ακυρώσεις τη συνδρομή σου, το techmaniacs.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την ανανέωση της συνδρομής.

Πηγαίνουμε σε αυτόν τον σύνδεσμο και εισάγουμε τα στοιχεία μας. Συγκεκριμένα, βάζουμε το email μας έναν κωδικό και συμπληρώνουμε τα στοιχεία της κάρτας. Ελέγχουμε ότι μας ζητάει 1 ευρώ και πιέζουμε επόμενο. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα μας εμφανίσει το κλειδί και σύνδεσμο για να κατεβάσουμε το πρόγραμμα στο PC μας.

Cosmote Fiber 200Mbps: Μόλις ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα σε τιμή προσφοράς

Πως γίνεται η ακύρωση της συνδρομής;

Η ακύρωση της συνδρομής μπορεί να γίνει μέσα από το λογαριασμό μας. Στο email που λάβαμε θα μας έχει αν κάνεις λίγο scroll προς τα κάτω επιλογή Manage my Subscription όπου από εκεί θα μπορείς να την ακυρώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.