Το Vainglory είναι ένα multiplayer online παιχνίδι στο οποίο δυο αντίπαλες ομάδες πολεμούν για να καταστρέψουν τη βάση του εχθρού. Είναι  αρκετά δημοφιλές, το οποίο μετρά περισσότερα από 10 εκ. downloads στο Google Play Store και πλέον η εταιρεία ανάπτυξής του, η Super Evil Megacorp, ετοιμάζει το Catalyst Black, ένα νέο AAA battleground τίτλο για το iOS και για το Android.

Το Catalyst Black βρισκόταν σε ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα, κατά τη διάρκεια του iPhone 13 keynote, τον περασμένο Σεπτέμβρη, υπήρξε ένα demo με το παιχνίδια να τρέχει στο A15 Bionic chip και σε ProMotion οθόνη. Σύμφωνα με τους developers  πρόκειται για ένα παιχνίδι που υπόσχεται επικές μάχες και προηγμένα γραφικά και είναι έτοιμο να τρέξει σε πλήθος συσκευών.

Βασίζεται στο μοντέλο free to play, επιτρέποντας στους χρήστες να συλλέξουν, αναβαθμίσουν και να παραμετροποιήσουν τα διάφορα items για να βελτιώσουν το παιχνίδι. Υπάρχουν πάνω από 30 διαφορετικά όπλα και 12 abilities κατά το λανσάρισμα, ενώ έρχονται σύντομα και πολλά περισσότερα. Όσο πιο πολύ παίζεις, τόσο περισσότερες ικανότητες long-range shooting αποκτάς μεταξύ άλλων.

Το Catalyst Black υπόσχεται πολλαπλά game modes. Στο Hydra mode, οι παίκτες μάχονται άλλους παίκτες και το μεγάλο boss. Στο Slayer mode, θα πρέπει να νικήσεις τους αντιπάλους σου για να κερδίσεις points μέχρι να νικήσεις. Τέλος στο Eventide mode καλείσαι στη μάχη για τον έλεγχο ενός αρχαίου φρούριου.

Αν και το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί για αφή, είναι συμβατό με game controllers, ενώ θα μπορείς να μειώσεις και τα γραφικά για να εξοικονομήσεις μπαταρίας. Τέλος θα μπορείς να ενεργοποιήσεις και ένα 120FPS mode διαθέσιμο μόνο στο iOS αρχικά. Το Catalyst Black θα κάνει το ντεμπούτο του τόσο στο Android όσο και στο iOS στις 25 Μάϊου. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν preregister στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ ή μέσω του Play Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.