Το νέο Google Pixel tablet προσφέρει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, ενσωματωμένη λειτουργία Chromecast. Μπορείς να κάνεις cast σειρές και videos απευθείας από το smartphone σου στο Pixel Tablet όπως θα έκανες δηλαδή με μια Android smart TV. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το howtogeek, δεν χρειάζεσαι ένα Pixel tablet για αυτή τη λειτουργία, χρειάζεσαι απλά το CastReceiver app.

Το CastReceiver σου επιτρέπει να μετατρέψεις οποιαδήποτε Android συσκευή σε ένα Chromecast. Ακριβώς αυτό αναφέρει ο Mishaal Rahman παλαιός συντάκτης του XDA Developers, ο οποίος χρησιμοποίησε το CastReciever για να μετατρέψει ένα παλιό Android tablet σε μια streaming οθόνη.

Το CastReciever app δεν είναι ολοκληρωμένο ωστόσο. Δεν μπορείς να κάνει stream DRM-protected περιεχομένου από πηγές όπως Netflix ή Prime Video. Επιπλέον, η συσκευή θα πρέπει να είναι ξεκλείδωτη πριν μπορέσει να χρησιμοποιηθεί σαν Chromecast target. Και επιπροσθέτως, αν θέλεις να κάνεις cast σε μια συσκευή πάνω από 5 λεπτά θα πρέπει να πληρώσεις 4 δολάρια.

Μπορείς να βρεις το CastReceiver στο Play Store εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.