Ο Carl Pei ήταν ο συνιδρυτής της OnePlus, αλλά πλέον ασχολείται με τη δική του εταιρεία, τη γνωστή Nothing. Σήμερα, προβαίνει σε ένα review του OnePlus 11 της πρώη δηλαδή εταιρείας του. Στο βίντεο 12 λεπτών που δημοσιεύεται, διατυπώνει τις απόψεις του για την εν λόγω συσκευή.

Αποκαλεί τη συσκευή ιδιαίτερα όμορφη αλλά αναφέρεται παράλληλα σε χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι χρήστες ίσως δώσουν σημασία, για παράδειγμα τα textures του camera module και το πως οι άκρες της συσκευής το κάνουν να φαίνεται πιο λεπτό από ότι πραγματικά είναι. Παράλληλα, εξαίρει τη συνολικά premium αίσθηση που αφήνει η συσκευή.

Ο ίδιος όμως επικρίνει έντονα το software της συσκευής, επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί το Oxygen OS από τότε που το λειτουργικό μετέβη στο codebase του Color OS. Αναρωτιέται για ποιον λόγο η εταιρεία πήρε κάτι το οποίο λειτουργούσε σωστά και έμπλεξε περαιτέρω τα πράγματα. Αναφέρεται επίσης σε προβλήματα με τη χρήση του software, όπως το άνοιγμα του συρταριού εφαρμογών και ότι τα blocks κειμένου σχεδιάστηκαν έχοντας ως πρότυπο τους κινεζικούς χαρακτήρες κυρίως.

Τελειώνει λέγοντας ότι το τηλέφωνο είναι καλό συνολικά, χωρίς όμως μια πραγματική ταυτότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.