Όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό το φιάσκο με τα Samsung Galaxy Note 7 να ξεχνιέται. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχουν προλάβει όλοι να επιστρέψουν τις συσκευές τους.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η κορεατική εταιρία έχει κυκλοφορήσει software update που ρίχνει τη χρήση της μπαταρίας στο 60%. Στον Καναδά η McKenzie Lake Lawyers LLP κατέθεσε μήνυση κατά των “παραρτημάτων” της εταιρίας στην χώρα και τις ΗΠΑ.

canadian-couple-abroad-had-to-destroy-their-note-7-phones-to-get-home-files-class-action-lawsuit-against-samsungΌλα ξεκίνησαν με ένα περιστατικό που δηλώνουν πως έζησαν οι Hannah Shaheen και Daniel Fuller. Το ζευγάρι επέστρεφε από το μήνα του μέλιτος με δύο νέα Galaxy Note 7.

Ωστόσο η αεροπορική εταιρία τους ενημέρωσε πως δεν επιτρέπεται να τα φέρουν στο αεροπλάνο λόγω της πρόσφατης απαγόρευσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψουν και να πετάξουν τις συσκευές τους. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει στα δικαστήρια, με την δικηγορική εταιρία να δηλώνει πως η Samsung έπρεπε να γνωρίζει τους κινδύνους πριν βγάλει το τηλέφωνο στο εμπόριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ