Η Activision δημοσίευσε μαζί με το νέο trailer, αποκλειστικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του Call of Duty: Infinite Warfare και του Call of Duty: Modern Warfare Remastered που θα κυκλοφορήσουν το Νοέμβριο.

COD

Το νέο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις:

  • Legacy Edition και Digital Legacy Edition – Θα περιλαμβάνουν το Infinite Warfare και το Modern Warfare Remastered και θα κοστίζει $79.99.
  • Digital Deluxe Edition – Περιλαμβάνει το Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered και το Season Pass στα $99.99.
  • Legacy Pro Edition – Περιλαμβάνει το Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass, το Steelbook, το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού και επιπλέον ψηφιακά αντικείμενα και θα κοστίζει $119.99.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή του Infinity Ward Studio, Dave Stoh, το Infinite Warfare θα ταξιδέψει τους fans της σειράς σε ανεξερεύνητα μέχρι τώρα μέρη. Από τη μία το παιχνίδι βασίζεται στο γνωστό FPS gameplay για το οποίο είναι γνωστό το CoD και απ΄την άλλη το φουτουριστικό περιβάλλον και σενάριο, δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να βιώσουν μια διαφορετική εμπειρία και ανανεωμένα στοιχεία.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EeF3UTkCoxY]

Όσον αφορά το Call of Duty: Modern Warfare Remastered, το παιχνίδι θα έχει ανανεωμένη ανάλυση, λεπτομέρειες, καλύτερο φωτισμό, ήχο και animation. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 10 από τα καλύτερα multiplayer maps, όπως για παράδειγμα Crash, Backlot και Crossfire.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2016 σε PS4, Xbox One και PC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.