Έχουν διαρρεύσει CAD των iPhone 15 (απλό, Plus, Pro, Pro Max) και τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε renders που αποκαλύπτουν τη μία λεπτομέρεια μετά την άλλη. Πλέον, είναι βέβαιο ότι θα δούμε USB-C και αυξημένο πάχος στο συνολικό σώμα των συσκευών και στο module.

Επόμενος σταθμός το Plus μοντέλο το οποίο αντικαθιστά το notch με punch hole, το γνωστό Dynamic Island της Apple, έχει λεπτότερα bezels με πιο έντονες καμπύλες, αρκετά πιο καμπύλο design, είναι λίγο πιο παχύ, και το module του εξέχει περισσότερο από του 14 Plus.

Για να αναφέρουμε κάποια βασικά νούμερα, το iPhone 15 Plus έχει 160.87 χιλιοστά ύψος, 77.76 χιλιοστά πλάτος, και 7.81 χιλιοστά πάχος. Την ίδια στιγμή, το iPhone 14 Plus έχει 160.84 χιλιοστά ύψος, 78.06 χιλιοστά πλάτος, και 7.79 χιλιοστά πάχος.

Οι διαφορές είναι εξαιρετικά μικρές και φαίνεται ότι το μεγάλο στοίχημα που κέρδισε εδώ η Apple ήταν ότι κατάφερε να μικρύνει τα bezels και να μεγαλώσει την οθόνη στο ίδιο σώμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.