Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει τις περιοχές της επiκράτειας στις οποίος υπάρχουν ή πρόκειται να ενεργοποιηθούν υπηρεσίες FTTH. Τα δεδομένα αφορούν την Cosmote και τη Vodafone, με τη Nova κλασσικά να μην έχει δώσει τα στοιχεία. Να σημειωθεί ότι μπορεί να υπάρχουν και περιπτώσεις λαθών κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Ο λόγος για τον χάρτη ευρυζωνικότητας και το μητρώο δικτύων, μια εφαρμογή η οποία έχει δημιουργηθεί από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση broadband-assist.gov.gr και στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Με την παρούσα εφαρμογή μπορείτε να δείτε την ευρυζωνική κάλυψη σε όλη την επικράτεια καθώς και να υποβάλετε σχόλια για την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνετε. Εισάγετε τη διεύθυνσή σας για να πλοηγηθείτε στο σημείο που θέλετε.

Μπορείς να την βρεις εδώ

Με πληροφορίες από adslgr.com

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.