Η “αντικαταβολή” στη BOX NOW λέγεται…Pay on the Go!

Τώρα έχετε έναν ακόμη λόγο για να παραλάβετε το δέμα σας από τα lockers της BOX NOW. Η νέα υπηρεσία της BOX NOW, Pay on the Go, προσφέρει στον καταναλωτή μεγαλύτερη ευελιξία στις online αγορές του.

Πλέον οι καταναλωτές  που έχουν την αντικαταβολή ως πρώτη επιλογή στις online αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την BOX NOW Pay on the Go σε περισσότερα από 50 συνεργαζόμενα e-shops όπως PUBLIC, BSB, Decoro, CosmosSport, Zackret, Tommy Hilfiger, Mothercare, κ.α

Η διαδικασία απλή. Ο καταναλωτής παραγγέλνει το προϊόν που επιθυμεί από το συνεργαζόμενο με τη BOX NOW e-shop. Μόλις παραδοθεί η παραγγελία στο locker, ολοκληρώνει την πληρωμή online σε ασφαλές περιβάλλον και παραλαμβάνει το δέμα. Έτσι, οι αγορές γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και την αξιοπιστία της BOX NOW, αποφεύγοντας τυχόν καθυστερήσεις και έχοντας προηγουμένως διασφαλίσει την παραλαβή του δέματος που βρίσκεται στη θυρίδα.

Πλήρωσε, παράλαβε και … έφυγες με  BOX NOW Pay on the Go!

Το Πλαίσιο εξετάζει σοβαρά την εξαγορά του Κωτσόβολου

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.