Χρησιμοποιώντας τον κωδικό LNW50 μπορείς να στείλεις το δέμα παντού σε όλη την Ελλάδα από 0.50 ευρώ για ως 2 κιλά. Η Box Now είναι μεταφορική υπηρεσία με lockers με την οποία μπορείς να στείλεις σε πολύ χαμηλή τιμή το δέμα σου. Συγκεκριμένα με τον παραπάνω κωδικό κατά τη διάρκεια της πληρωμής στο site της box now μπορείς να στείλεις το δέμα σου με αυτές τις τιμές.

0.5 ευρώ για έως 2 κιλά (Θυρίδα: Υ: 8 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ)

1.5 ευρώ για έως 5 κιλά (Θυρίδα: Υ: 17 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ)

4 ευρώ για έως 20 κιλά (Θυρίδα: Υ: 36 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ)

Η διαδικασία αποστολής με τη Box Now είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει στην ιστοσελίδα της εταιρείας το μέγεθος του δέματος, να συμπληρώσει τα στοιχεία τα δικά του και του παραλήπτη και από ποιο locker θα παραλάβει και στη συνέχεια να εκτυπώσει ή να γράψει τον αριθμό που του δίνεται πάνω στο δέμα του. Τέλος το βάζεις στο κοντινότερο locker και ξεκινάει η αποστολή.

Μπορείς να βρεις την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.