Δεν είμαστε λίγοι αυτοί που δουλεύουμε σε εταιρείες, με το κλασικό ωράριο 9 με 5 και πολλές φορές περνάμε αναγκαστικά έως και 2 ώρες ημερησίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς, για διαδρομές από και προς τον χώρο εργασίας. Η διαρκής κίνηση και η παραμονή σε τόσο περιορισμένους χώρους, για τέτοια χρονικά διαστήματα, γίνεται η αιτία να ιδρώνουμε, να ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που κάπνιζαν σε κοντινή απόσταση, ή να περνάμε δίπλα από εστίες διάφορων μυρωδιών και πολλά άλλα. Τέτοιες συνθήκες οδηγούν στην απόθεση δυσάρεστων οσμών στα ρούχα. Ευτυχώς, η Bosch Οικιακές Συσκευές δημιούργησε το FreshUp που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bosch Plasma για την απομάκρυνση οσμών ακόμα και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

Bosch FreshUp

Μία συσκευή όπως το Bosch FreshUp θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις, ενώ βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου. Αρκετές φορές τυχαίνει να έχουμε κανονίσει ένα ραντεβού μετά τη δουλειά και ενδεχομένως δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε ρούχα. Οπότε, με το FreshUp έχουμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε τα ρούχα μας πολύ γρήγορα και με ασφάλεια, απομακρύνοντας τις άσχημες οσμές, νιώθοντας ανανεωμένοι και έτοιμοι για τη βόλτα μας.

Αντίστοιχα, φτάνοντας στη δουλειά μετά από μία ώρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα έχουν ιδρώσει. Σίγουρα δεν μπορούμε να πλύνουμε το πουκάμισο ή το μπλουζάκι, αλλά μπορούμε να διαλύσουμε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα από την περιοχή της μασχάλης μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Τα παραδείγματα με τη δουλειά και τα ραντεβού είναι πολλά, όμως υπάρχουν και άλλα σενάρια στα οποία το Bosch FreshUp είναι χρήσιμο. Αν διαθέτουμε κατοικίδιο μπορεί να έχουμε έρθει αντιμέτωποι με την πιθανότητα να μυρίζει το σημείο του καναπέ στο οποίο κάθεται ο αγαπημένος μας φίλος. Με το FreshUp μπορούμε να φρεσκάρουμε το αγαπημένο του σημείο και να τον κάνουμε να νιώσει ανανεωμένος, όπως εμείς, όταν φρεσκάρουμε τα ρούχα μας.

Πώς όμως λειτουργεί το FreshUp και τι το κάνει τόσο αποτελεσματικό; Το Plasma το βρίσκουμε σε πολλές εφαρμογές και το χρησιμοποιούμε σε πολλά προϊόντα. Η Bosch Οικιακές Συσκευές την αξιοποιεί ως κορυφαία και προηγμένη τεχνολογία στο FreshUp. Συγκεκριμένα, το FreshUp απελευθερώνει με μεγάλη ταχύτητα ενεργά σωματίδια πλάσματος στην επιφάνεια των υφασμάτων και των ρούχων, εξουδετερώνοντας με φυσικό τρόπο τα μόρια των οσμών και εξαφανίζοντας παράλληλα ιούς και βακτήρια έως και 99,9%*. Η τεχνολογία Bosch Plasma είναι ασφαλής διότι δεν είναι χημική διαδικασία ή αντίδραση. Επιπλέον, το FreshUp μετρά συνεχώς την αντίσταση του υφάσματος που φρεσκάρουμε και ρυθμίζει ανάλογα την ποσότητα ενεργού πλάσματος που χρειάζεται, ενώ παράλληλα στοχεύει αποτελεσματικά και άμεσα διαλύοντας τα μόρια των οσμών και αφαιρώντας τα από τις ίνες του.

Τα παραπάνω κάνουν δυνατή τη χρήση του Bosch FreshUp ακόμα και σε ρούχα τα οποία φοράμε. Επιπλέον, σύμφωνα με διεξοδική έρευνα ανεξάρτητου ερευνητικού κέντρου**, το FreshUp αφαιρεί αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές από τα υφάσματα των ρούχων, όπως αυτές από καπνό, μαγειρικό λίπος, λάδι τηγανίσματος, τσιγαρισμένο κρεμμύδι, καπνιστό μπέικον, ψάρι, καπνιστό ζαμπόν και πολλές άλλες έντονες μυρωδιές. Επιπροσθέτως, το FreshUp είναι ελαφρύ και έχει το μέγεθος μιας θήκης γυαλιών, για να μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας, ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία έως 60 λεπτά.

Η χρήση του Bosch FreshUp είναι μία εξαιρετικά εύκολη διαδικασία. Αφού πιέσουμε για ένα δευτερόλεπτο το κουμπί On/Off για να το ενεργοποιήσουμε, το πιέζουμε απαλά στην επιφάνεια του υφάσματος που θέλουμε να φρεσκάρουμε,  αρκεί να βλέπουμε το μωβ φως. Στη συνέχεια κάνουμε πλάγιες κινήσεις έως ότου καλύψουμε όλο το ύφασμα και απομακρύνουμε τη μυρωδιά. Έπειτα, απενεργοποιούμε το FreshUp πατώντας για ένα δευτερόλεπτο το κουμπί On/Off.

Αν θέλουμε λοιπόν να νιώθουμε ανανεωμένοι άμεσα, δεν έχουμε παρά να προμηθευτούμε το δικό μας FreshUp με τεχνολογία Bosch Plasma για να φρεσκάρουμε γρήγορα, με ασφάλεια, χωρίς χημικά και νερό, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα, στεγνά ρούχα μας. Άλλωστε, η συσκευασία περιλαμβάνει ειδική προστατευτική θήκη που επιτρέπει να το έχουμε πάντα μαζί μας, όπου και αν βρισκόμαστε, στο σπίτι, στο γραφείο, στο θέατρο, στην καφετέρια, ή οπουδήποτε αλλού. Το Bosch FreshUp είναι διαθέσιμο μόνο στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος. Ανακαλύψτε το τώρα!

*Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).

**Έρευνα WL 2232/20 από wfk – Institut für Angewandte Forschung GmbH, 6 διαφορετικοί τύποι υφασμάτων, n=270 δείγματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.