Το Xiaomi Mi A2 είναι μια από τις καλύτερες μεσαίου κόστους συσκευές του προγράμματος Android One. Φέρει κάτι περισσότερο από ικανό hardware, οι ενημερώσεις του Android είναι πάντοτε στην ώρα τους και γενικώς πρόκειται για μια ακόμη value for money συσκευή της Xiaomi.

Ωστόσο μεγάλη μερίδα χρηστών υποστηρίζουν ότι οι συσκευές τους αντιμετωπίζουν bootloop μετά την εγκατάσταση του security patch του Ιανουαρίου του 2019. Προφανώς, μετά την εγκατάσταση του update, το Mi A2 αρνείται να αρνείται να εκκινήσει στο Android. Προς το παρόν η Xiaomi δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Αν ανησυχείς για αυτό το bootlooping θέμα που συμβαίνει σε μερικά Xiaomi Mi A2 smartphones, το XDA developers προτείνει να μεταβείς στις ρυθμίσεις – About Phone – Developer options και να απενεργοποιήσεις το ‘Automatic system updates’ την παρούσα χρονική στιγμή. Από τη στιγμή που το Mi A2 υποστηρίζει A/B partitions για seamless updates, θα πρέπει να διασφαλίσεις ότι το update δεν θα εφαρμοστεί αυτόματα στο background.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.