Αν και τα Windows 10 έχουν βελτιωθεί σημαντικά όσον αφορά τη διαθεσιμότητα εφαρμογών και παιχνιδιών, είναι και πάλι αρκετά πίσω όσον αφορά το Android και το iOS. Το Bluestacks είναι ένας πολύ γνωστός emulator που φέρει την τελευταία έκδοση του Android στο PC σου, επιτρέποντας την αναπαραγωγή mobile παιχνιδιών και τη χρήση δημοφιλών εφαρμογών.

Το πιο πρόσφατο update, το Bluestacks 4 φέρει ένα σημαντικό αριθμό νέων προσθηκών και σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά τις επιδόσεις. Μάλιστα, οι developers του BueStacks αναφέρουν ότι είναι έξι φορές πιο γρήγορο από το τελευταίο και πιο πρόσφατο flagship smartphone. Πρόκειται για σημαντικούς ισχυρισμούς, σε κάθε περίπτωση σημασία έχει το BlueStacks παρέχει μια ξεχωριστή εμπειρία Android σε Windows.

Για Gamers

Αν και μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή Android, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για gamers. Οι επιδόσεις έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ σε σύγκριση με το BlueStacks 3 επιτρέποντάς σου να παίξεις παιχνίδια με λιγότερο lag. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για έναν emulator είναι το keyboard mapping. Το Bluestacks 4 σου επιτρέπει να δημιουργήσεις custom keyboard maps για να σιγουρευτές ότι θα μπορείς να παίξεις mobile games με το keyboard setup σου. Μπορείς να κάνεις map τα πλήκτρα ξεχωριστά ανά παιχνίδι και ακόμη και να χρησιμοποιήσεις και το ποντίκι σου για στόχευση αν και πολλοί θα το θεωρήσουν ότι δεν είναι δίκαιο. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη προσθήκη στο BlueStacks και κάνει ιδιαίτερα εύκολο το παίξιμο παιχνιδιών όπως το Pubg.

Να σημειωθεί εδώ, ότι οι επιδόσεις του BlueStacks θα εξαρτηθούν από το hardware που χρησιμοποιείς στο PC σου. Προσωπικά, χρησιμοποιώ ένα HTPC με AMD τετραπύρηνο και 4GB RAM και δούλευα αρκετά καλά. Φανταστείτε να έχετε περισσότερη RAM και SSD δίσκο. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να έχετε ένα πολύ ισχυρό PC για να παίξετε παιχνίδια και να χρησιμοποιήσετε το Android στα Windows.

Μπορείς και εσύ να το κατεβάσεις από εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.