Τώρα που τα παιδιά πήγαν για ύπνο, ας γράψουμε και την παρακάτω είδηση.

Η τεχνολογία φροντίζει και για την σεξουαλική ζωή σας, καθώς στην CES 2014 παρουσιάστηκε μια πικάντικη συσκευή. Ο λόγος για το blueMotion Vibrator, μια συσκευή μασάζ που κουμπώνει πάνω σε γυναικεία εσώρουχα και επιτρέπει στον σύντροφό της κατόχου του, να αλληλεπιδρά με αυτή από απόσταση μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.

 bluemotion-underwear-vibrator

Το blueMotion δημιουργήθηκε για να φέρει «πιο κοντά» ζευγάρια που τα χωρίζει η απόσταση, για να συγκεντρώνονται σε αυτά που πρέπει και όχι στο να στέλνουν SMS και emails.

Η συσκευή συνδέεται με Bluetooth στο smartphone της γυναικός, και υπόσχεται ατελείωτους συνδυασμούς δόνησης, ενώ παραμένει εντελώς διακριτικό. Η εφαρμογή διατίθεται σε iOS και Android.

Σύμφωνα με την OhMiBod, που είναι η εταιρία πίσω από την συσκευή: «Για μερικά ζευγάρια, η έκρηξη της ψηφιακής εποχής έχει οδηγήσει σε μια αλλαγή στην οικειότητα, καθώς οι περισσότεροι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στις συσκευές από τους συντρόφους τους»

Στόχος της συσκευή λοιπόν είναι να δώσει κίνητρο στα ζευγάρια να «παίξουν» μεταξύ τους, και όχι να αφοσιώνονται στα smartphones τους.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με τιμή $129

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.