Μέχρι στιγμής το μπλε HTC One δεν έχει εμφανιστεί επίσημα, αλλά η φημολογία σχετικά με την συσκευή πηγαινοέρχεται εδώ και μερικούς μήνες χωρίς να δούμε καθόλου πραγματική φωτογραφία της συσκευής, πέρα από μερικά renders.

Σήμερα όμως τα πράγματα γίνονται πολύ ενδιαφέροντα, καθώς κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες της συσκευής, που δείχνουν την πραγματική συσκευή.

blue-htc-one

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει ένα μπλε HTC One στην διαδικασία συναρμολόγησης. Το μπλε δείχνει πιο κορεσμένο από αυτό που είχαμε δει στα renders.

Η δεύτερη φωτογραφία όμως είναι η συσκευή έξω στον πραγματικό κόσμο, και μάλιστα μέσα σε ένα μέσω μεταφοράς. Ο χρηστής φαίνεται να προσπαθεί να κρύψει την συσκευή με θήκη, αλλά το μπροστινό μπλε της συσκευής δύσκολα περνάει απαρατήρητο.

blue-htc-one-2

Τα στοιχεία για κυκλοφορία ενός μπλε HTC One πληθαίνουν, και αυτό πιθανότατα σημαίνει πως η ώρα της κυκλοφορίας του πλησιάζει. Λέτε να έχει να μας δείξει κάτι η HTC στην IFA 2013;

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.