Η Apple αναμένεται να προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια τριών νέων iPhone συσκευών το Φθινόπωρο, με το Bloomberg σε δημοσίευμά του σήμερα να μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το τι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στις επόμενες συσκευές. Τα περισσότερα είναι γνωστά, υπάρχουν όμως κάποιες ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες.

  • Και τα τρία iPhones θα είναι αρκετά όμοια με τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις, πέρα από τις κάμερες. Στον τομέα αυτό, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τρεις κάμερες στα iPhone XI και iPhone XI Max και διπλό σύστημα στο iPhone XR.
  • Θα έχουν λίγο πιο μεγάλο πάχος
  • Η τρίτη κάμερα στα iPhone XI και iPhone XI Max θα είναι τύπου ultra wide angle και θα επιτρέπει μεγαλύτερο zoom. Η δευτερεύουσα στο iPhone XR θα επιτρέπει και αυτή αυξημένο zoom.
  • Και τα τρία iPhones θα εξοπλίζονται με τον πιο γρήγορο A13, σχεδιασμένος από την Apple και κατασκευασμένος από την TSMC. Η μαζική παραγωγή ξεκινά αυτόν τον μήνα
  • Και τα τρία iPhones θα έχουν ένα feature που θα επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν τα AirPods και άλλες συσκευές τοποθετώντας τες στο πίσω μέρος των συσκευών.
  • Η Apple λειτουργεί σε ένα auto correction feature, για να χωρέσει ένα άτομο σε μια φωτογραφία, που ίσως να έχει κοπεί κατά λάθος.

Η ανακοίνωση των συσκευών θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο, με τις ονομασίες τους να μην είναι επίσημες προς το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.