Τελικά το Blackberry 10 και οι νέες συσκευές της Blackberry δεν ήταν αρκετές για να σώσουν την εταιρία. Έτσι λοιπόν σε ανακοίνωση η εταιρία αναφέρει πως είναι ανοιχτή σε σοβαρές προτάσεις για εξ ολοκλήρου αγορά από κάποιον επενδυτή ή για μια σοβαρή, μεγάλη επένδυση στην εταιρία!

blackberry-jam-thorsten-heins-bb10

Η Blackberry που κάποτε είχε μετοχές με αξία όσο αυτές της Apple και των εταιριών που έχουν Android, απέτυχε να κάνει επιστρέψει στα παλιά της μεγαλεία. Η εταιρία πάγωσε τις διαπραγματεύσεις στο χρηματιστήριο για να μην επηρεαστούν από την ανακοίνωση και ξεκινήσουν παιχνίδια με την μετοχή.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρία, ο CEO της εταιρίας, Thorsten Heins, αναφέρει πως τα αποτελέσματα της εταιρίας είναι ανεβασμένα σε σχέση με προηγούμενες περιόδους και πως οι προσπάθειες για εξυγίανση της εταιρίας βαίνουν καλώς.  Το BES 10 (BlackBerry Enterprise Service 10) από θέμα ανάπτυξης πηγαίνει καλά ενώ το BB10 δέχθηκε θερμή υποδοχή από το κοινό. Σύμφωνα με τον Heins μια εξαγορά θα έδινε ώθηση στην ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρίας.

Οπότε είμαστε για άλλη μια φορά εν αναμονή εξελίξεων. Πως σας φαίνεται η πιθανή εξαγορά της εταιρίας; Θα είναι αυτό και το τέλος της Blackberry;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.