Τον τελευταίο καιρό ακούγαμε για μια νέα πρόταση για το 2015. Ο λόγος; Η νέα πρόταση της BlackBerry στην κατηγορία των mid-range συσκευών. Έτσι στην MWC ανακοίνωσε επίσημα την νέα της συσκευή που ακούει στο όνομα BlackBerry Leap.

blackberry-leap2

To Leap φέρνει μία κανονικού μεγέθους οθόνη 5″ HD, και ο επεξεργαστής που επέλεξε η BlackBerry τον έχουμε ξαναδεί, καθώς είναι προηγούμενης γενιάς και δεν είναι άλλος από τον διπύρηνο Snapdragon S4 Plus, τον οποίο και είδαμε στο Galaxy S3 και σε κάποια παλαιότερα μοντέλα της Nokia. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 16GB, καθώς τελικά δεν θα υπάρξει έκδοση των 32GB, θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του με κάρτα microSD μέχρι και 128gb.

blackberry-leap

Προαναφέραμε πως, το συγκεκριμένο μοντέλο θα φέρει οθόνη των 5″, έτσι η διαστάσεις του  είναι  144 x 72.8 x 9.5mm, πράγμα που σημαίνει πως τα bezels πάνω και κάτω από την οθόνη δεν είναι μικρά και η αναλογία σώματος-οθόνης είναι στο 65,7%. Η μπαταρία που τροφοδοτεί το Leap ανέρχεται σε 2.800mAh. Η ίδια η BlackBerry ανακοίνωσε πως η συσκευή, θα μπορεί να λειτουργεί 25 ώρες με βαριά χρήση αλλά δεν μένει παρά να το δούμε. Στο πίσω μέρος βρίσκεται μία κάμερα 8MP με δυνατότητα αυτόματης εστίασης και LED flash. Για άλλη μια φορά η BlackBerry χρησιμοποιεί το δικό της λειτουργικό, το οποίο θα είναι στην έκδοση 10.3.1.

Η συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της αρχικά στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, στη τιμή των 275$ και στην συνέχεια το περιμένουμε και στην Ευρώπη.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.