Η TCL μόλις ανακοίνωσε το BlackBerry Key2, μια συσκευή που έχουμε δει σε πολλές διαρροές τους τελευταίους μήνες. To Key2 είναι ο διάδοχος του KeyOne, σε κάθε σημείο του. Διατηρεί τον τετράγωνο σχεδιασμό και φυσικά διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο, όπως τα παραδοσιακά BlackBerry. Η αναλογία οθόνης είναι 3:2, ενώ είναι η πρώτη συσκευή BlackBerry με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Οι κάμερες είναι στα 12MP, με ένα φακό διαφράγματος f/1.8 και έναν τηλεφακό διαφράγματος f/2.6, που προσφέρει 2X οπτικό ζουμ, αλλά και bokeh effect στις φωτογραφίες. Η οθόνη της συσκευής είναι στις 4.5 ίντσες, με ανάλυση 1080×1620, ενώ είναι τεχνολογίας IPS LCD. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon 660 με 6GB RAM.

Σχεδιαστικά το BlackBerry Key2 θα έχει αλουμίνιο σειράς 7, σε μαύρο ή ασημένιο, ενώ το πίσω μέρος είναι απαλό στην υφή, με φινίρισμα με μοτίβο διαμαντιού. Το ύψος του πληκτρολογίου έχει αυξηθεί κατά 20%, με την εταιρία να υποστηρίζει πως αυξάνεται η άνεση και η ακρίβεια. Τα πλήκτρα έχουν ματ φινίρισμα και νέα διάταξη. Το space έχει ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στη συσκευή θα συναντήσουμε και ένα νέο speed key που επιτρέπει συντομεύσεις και οι οποίες μπορούν να σας πάνε σε οποιαδήποτε εφαρμογή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Η πληκτρολόγηση Flick επιστρέφει χρησιμοποιώντας κείμενο πρόβλεψης που μαθαίνει με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο και σαν trackpad για να κάνετε scroll στο UI. Η Blackberry υπόσχεται μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας και μια σημαντική αναβάθμιση του Android, που σημαίνει ότι θα αναβαθμιστεί σε Android P. Οι τιμές ξεκινούν από τα  €649/£579/$649.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.