Τον περασμένο μήνα, ο CEO της BlackBerry, John Chen, μίλησε για Android smartphones, λέγοντας ότι η εταιρεία του θα κατασκευάσει ένα, μόνο εάν καταφέρουν να το κάνουν «αρκετά ασφαλές». Επιστρέφουμε όμως στο σήμερα, καθώς φαίνεται ότι η BlackBerry πρόσφατα κατοχύρωσε δύο νέα domain names, το AndroidSecured.com και το AndroidSecured.net.

blackberry-venice-render
Render του BlackBerry Venice

Τα νέα domain names κατοχυρώθηκαν μέσω μιας εταιρείας που αναλαμβάνει την κατοχύρωση domain, την MarkMonitor, αλλά, όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot, στην πραγματικότητα ανήκουν στην BlackBerry Limited. Αυτό προφανώς μας προδίδει ότι BlackBerry, αν και δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάτι επίσημα, θα κατασκευάσει πράγματι ασφαλή Android smartphones.

BlackBerry-seems-ready-to-make-secure-Android-phones

Λέγεται ότι η BlackBerry δουλεύει σε τουλάχιστον δύο Android smartphones για φέτος. Το πρώτη, με την κωδική ονομασία BlackBerry Prague, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο και θα είναι ένα entry-level μοντέλο, στο στυλ του BlackBerry Z3. Το δεύτερο, με κωδική ονομασία BlackBerry Venice, θα είναι μια high-end συσκευή, προσφέροντας χαρακτηριστικά, όπως κυρτή Quad HD οθόνη, επεξεργαστή Snapdragon 808, 3 GB RAM και φυσικό slide-out πληκτρολόγιο QWERTY. Το BlackBerry Venice πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Logitech αλλάζει το όνομά της σε Logi
Επόμενο άρθροBatman: Arkham Knight – Δείτε το DLC Trailer του Batgirl: A Matter of Family
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ