Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι ο προγραμματιστής και δημιουργός του 3D EARTH PRO προσπαθεί να αυξήσει το κοινό της εφαρμογής καιρού και μάλλον το καταφέρνει. Το πλήθος των κριτικών που έχει λάβει στο Google Play Store και το πλήθος των λήψεων αυξάνονται διαρκώς, ενώ η βαθμολογία της μένει σταθερά από τα 4 αστέρια και πάνω.

Ωστόσο, όποιος και αν βρίσκεται πίσω από το 3D EARTH PRO αποφάσισε να βγάλει τα σπασμένα από τις τόσες φορές που έχει προσφέρει δωρεάν την εφαρμογή καιρού και ανέβασε την τιμή της από τα 9.49€ στα 16.99€. Ευτυχώς, δεν θέλησε να μείνει εκτός Black Friday και για άγνωστο χρονικό διάστημα τη δίνει πάλι δωρεάν.

Προσοχή, προσφέρει δωρεάν μόνο την εφαρμογή, λεπτομέρειες παρακάτω.

Οι ακριβείς καιρικές συνθήκες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του 3D EARTH PRO, ενώ όπως επισημαίνει η περιγραφή στην καταχώρηση της εφαρμογής στο Google Play Store ο αλγόριθμος της εφαρμογής έχει πρόσβαση σε χιλιάδες μετεωρολογικούς σταθμούς, αν και αρκετά δεδομένα είναι κλειδωμένα πίσω από paywall.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο προγραμματιστής προσφέρει την εφαρμογή δωρεάν, από 16.99€ που κοστίζει κανονικά. Ωστόσο, υπάρχει μία συνδρομή η οποία ξεκλειδώνει διάφορα επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως δεδομένα καιρού σε πραγματικό χρόνο – το paywall που αναφέρουμε πιο πάνω και επιπλέον providers.

Μόλις ανοίξετε το 3D EARTH PRO θα δείτε ένα πλαίσιο που προτρέπει να πληρώσετε τη συνδρομή για επιπλέον providers. Εννοείται ότι δεν σας αναγκάζει κανείς να κάνετε κάτι τέτοιο. Μπορείτε να πατήσετε το “Χ” πάνω δεξιά και να κλείσετε το πλαίσιο. Με αυτόν τον τρόπο,  θα αγνοήσετε τη συνδρομή των επιπλέον providers και θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή κανονικά.

3D EARTH PRO

Για είσοδο στο Play Store και λήψη της εφαρμογής, κάνε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.