Η Creative Labs είναι έτοιμη να προσφέρει στους φανατικούς του ήχου όσα θα τους ενθουσιάσουν την Black Friday, με μια πληθώρα εκπτώσεων που σε όλη τη γκάμα προϊόντων της. Ορισμένες από τις ελκυστικές προσφορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 17 έως τις 28 Νοεμβρίου 2022 έχουν ήδη ανακοινωθεί και είναι οι εξής:

 Creative Zen Hybrid – Έκπτωση 40%!

Αρχική Τιμή: €99.99 – – – > Τιμή Black Friday: €59.99

Τα Zen Hybrid είναι τα νεότερα και πιο ευέλικτα ασύρματα ακουστικά της Creative που έχουν ήδη αγαπηθεί από όλους. Είναι εξοπλισμένα με Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) για την εξάλειψη του θορύβου περιβάλλοντος κατά 95%, έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 37 ώρες (5 λεπτά φόρτισης αποδίδουν 5 ώρες αναπαραγωγής) και drivers νεοδυμίου 40 mm. 

Sound BlasterX Katana – Έκπτωση 24%!

Αρχική Τιμή: €259.99 – – – > Τιμή Black Friday: €199

Θεωρήθηκε από πολλούς, όταν κυκλοφόρησε το 2016, η καλύτερη ηχομπάρα gaming. Το Katana εξακολουθεί να ασκεί τρομερή επιρροή τόσο με τις δυνατότητες ήχου που διαθέτει, όσο και για την βραβευμένη τεχνολογία Xamp τριπλής ενίσχυσης. Η διάδοχος της, Sound Blaster Katana V2, θα είναι διαθέσιμη με έκπτωση 10% κατά τη διάρκεια της Black Friday.

Creative Outlier Pro – Έκπτωση 33%!

Αρχική Τιμή: €89.99 – – – > Τιμή Black Friday: €59.99

Κλείστε έξω τον κόσμο με τα Outlier Pro, τα κορυφαία true wireless ακουστικά της Creative που διαθέτουν Hybrid ANC, διάρκεια ζωής έως και 60 ώρες μπαταρίας, προσαρμόσιμα χειριστήρια αφής και πιστοποίηση IPX5 αντοχή στο νερό.

Creative Live! Cam Sync V3 –  Έκπτωση 27%!

Αρχική Τιμή: €54.99 – – – > Τιμή Black Friday: €39.99

Η Creative Live! Cam Sync V3 είναι μια ψηφιακή webcam συμβατή με UVC και με ξεχωριστές δυνατότητες ποιότητας ανάλυσης 2K QHD (2560 x 1440). Επίσης, διαθέτει ψηφιακό ζουμ 4X σε πακέτο plug-and-play – μια επιλογή επιλογής για βιντεοκλήσεις στην εργασία ή απλά για να καλύψετε την απόσταση που σας χωρίζει από αγαπημένα πρόσωπα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Black Friday προσφορές της Creative στις οποίες δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο creative.com.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.