Το πρώτο τηλέφωνο της Blackberry που θα τρέχει Android, θα είναι το Priv, το οποίο θα έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 808, σαν chipset. Όλα όμως δείχνουν πως η καναδική εταιρία προσπαθεί να αποκτήσει μια ποικιλομορφία στο θέμα των chipsets, στις μελλοντικές Android συσκευές της.

blackberry exynos 7420

Αυτό φαίνεται από μια Android συσκευή της εταιρίας, που φαίνεται να πέρασε από το GFXBench, με τον Exynos 7420 στο εσωτερικό της. Φυσικά από ένα bemchmark δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα, αφού δεν είναι τόσο δύσκολο να πειράξουμε την εφαρμογή ώστε να φαίνεται πως έχουμε διαφορετική συσκευή.

Από την άλλη δεν είναι διόλου απίθανο να είναι πραγματικότητα κάτι τέτοιο, αφού η Samsung διαθέτει τα chipset της και σε άλλους κατασκευαστές. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βλέπουμε το chipset του Galaxy S6 σε τρίτους κατασκευαστές. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, βλέπουμε οθόνη 5.1 ιντσών, ανάλυσης Quad HD. Από μνήμη έχουμε 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η βασική κάμερα θα είναι 16MP και η εμπρόσθια κάμερα 5MP.

Η επόμενη ναυαρχίδα της Blachberry ίσως να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ή απλά κοιτάμε έναν χρήστη με Galaxy S6, που άλλαξε το όνομα συσκευής στο benchmark.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ