Σήμερα η 2Κ αποκάλυψε, ύστερα από πολλές φήμες, την κυκλοφορία του Bioshock: The Collection που θα περιλαμβάνει και τα τρία Bioshock παιχνίδια.

bioshock collection

Η τελευταία φήμη η οποία είχε κυκλοφορήσει ήταν μια ανάρτηση στο επίσημο site της 2Κ πριν λίγες ώρες στο οποίο ανακοίνωνε την συλλογή παιχνιδιών  Bioshock. Σήμερα λοιπόν είχαμε την επίσημη ανακοίνωσή του και θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου σε PC, PS4 και Xbox One και η δουλειά στον προγραμματισμό των reamastered εκδόσεων έγινε από την  Blind Squirrel Games, η οποία είχε δουλέψει στο παρελθόν με την Irrational Games στο BioShock Infinite.

Και τα τρία παιχνίδια του Bioshock: The Collection θα περιλαμβάνουν όλα τα add-ons του single-player και θα κοστίζει 60€. Επίσης, το Steam ανακοίνωσε ότι όσοι κατέχουν το Bioshock 1 και 2 θα πάρουν την συλλογή εντελώς δωρεάν!

Επιπρόσθετα, το Bioshock: The Collection θα περιλαμβάνει επιπλέον υλικό, όπως το Museum of Orphaned Concepts στο οποίο θα μπορείτε να δείτε περιοχές του παιχνιδιού, οι οποίες δεν προστέθηκαν ποτέ στην τελική έκδοση και το Director’s Commentary: Imagining BioShock, όπου οι δημιουργοί του παιχνιδιού σχολιάζουν τα στάδια της παραγωγής της σειράς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-UaeVy-tutU]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.