Έχουμε δει πολλά παράξενα gameplay στη διάρκεια της ιστορίας του Video Gaming. Τέρατα, δράκοι και εξωγήινοι να μπλέκονται μαζί με στρατιώτες με καλάσνικοφ σε αέναες μάχες για τη κυριαρχία στο “Α του Κενταύρου”.

Αυτό που σπάνια βλέπουμε είναι σενάρια από το θρησκευτικό χώρο να αποκτούν υπόσταση σε βιντεοπαιχνίδια. Να που κάτι τέτοιο αποτελεί πια παρελθόν καθώς οι “The Tornado Twins” , όπως είναι το όνομα των παραγωγών του συγκεκριμένου τίτλου αποφασίζουν να βγάλουν ένα παιχνίδι, όπως ήδη καταλάβατε, με τον τίτλος “Bible” η στα ελληνικά “Βίβλος”, το οποίο θα εξιστορεί σε ένα αρκετά μεγάλο gameplay τα γεγονότα της Παλαιάς Διαθήκης.

2676201-biblevideogame

Το παιχνίδι, εφόσον πάρει την έγκριση της Sony, θα είναι διαθέσιμο για τις εξής κονσόλες : PS4, PS3 αλλά και PS Vita.

Nα σημειωθεί πως οι developers της συγκεκριμένης παραγωγής, είχαν κάνει άλλη μια απόπειρα με παρόμοιο τίτλο, το “The Call of Abraham” αλλά η έγκριση “κόλλησε στην κίνηση” και έτσι το παιχνίδι έμεινε στα σκαριά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.