Η Sony θέλει να πατήσει στη νοσταλγία μας για τα παιδικά μας χρόνια, τότε που περνάγαμε τα μεσημέρια μας κλεισμένοι στο σπίτι παίζοντας PlayStation. Το βίντεο λέει πως αυτό είναι για παίχτες και δείχνει βίντεο που έχουμε παίξει από το PlayStation μέχρι και αυτά που θα παίξουμε στο PlayStation 4.

Playstation ad

Πολύ καλοστημένο το το διαφημιστικό, και πραγματικά όπως αλλάζει εποχές μου θύμισε περιόδους της ζωής μου. Αυτό άλλωστε προσπαθεί να πετύχει και η διαφήμιση. Άλλωστε για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το PS έχει καταναλώσει ατελείωτες ώρες, κάνοντάς μας να παίζουμε με τους φίλους μας!

Πηγή

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπέροχο το video. Και οι τηλεοράσεις…λες και είναι βγαλμένο απο του καθενός το δωμάτιο βρε παιδί μου !!!

    Ειδικλα όσοι είσμαστε απο 25 έως 40 τώρα είαμσταν αυτοί που λιώναμε στο ps1 και στο gran turismo 1 για 8ωρα. Εμένα έφευγε η μάνα μου το καιλοκαίρι, μεσημέρι για δουλειά, εχόταν το απόγευμα και εγω ήμουν στο ίδιο ακριβώς σημείο και έπαιζα εκείνες τις πίστες με τους 100 και τους 500 γύρους (αν θυμάμαι καλα).

  2. εποχες τρελες τι μου θυμησες να παιζουμε gran turismo να το αφηνουμε στο pause και να το συνεχιζουμε την αλλη μερα για να ολοκληρωσουμε τους 500 φευγα γυρους….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.