Η ομάδα του AnTuTu δημοσιεύει σήμερα τις καλύτερες ως προς τις επιδόσεις συσκευές της global αγοράς για τον Αύγουστο του 2023. Όπως βλέπουμε η λίστα κυριαρχείται από Snapdragon 8 Gen 2 τηλέφωνα.

global smartphones

Στη πρώτη θέση βλέπουμε το Red Magic 8 Pro+, ένα smartphone που έκανε το global ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2023 και ακολουθεί το Asus Phone ROG 7 όπως και το Xiaomi 13.

Το top ten ολοκληρώνεται με τα S23+, Xiaomi 13 Pro, galaxy S23 Ultra, Z Fold 5, Galaxy S23, Oneplus 11 και Lenovo Legion Y70. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα βασίζονται στο Antutu V10 που δίνει λίγο μεγαλύτερα σκορ σε σχέση με το AnTuTu V9 επομένως χρειάζεται προσοχή στα σκορ που συγκρίνουμε. Σε κάθε περίπτωση η κυριαρχία του Snapdragon 8 Gen 2 γίνεται εύκολα αντιληπτή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.