Το XDA Developers δημοσιεύσει τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας για το Android smartphone σου. Αν είσαι από εκείνους που δεν ασχολούνται μόνο με το stock camera app της συσκευής σου, τότε μάλλον θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις εν λόγω εφαρμογές κάμερας.

Adobe Lightroom

adobe lightroom

Το Adobe Lightroom είναι μια από τις εφαρμογές με αρκετά χαρακτηριστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις εντελώς δωρεάν. Υποστηρίζει λειτουργία HDR και RAW ενώ σου επιτρέπει και την εφαρμογή preset filters στις φωτογραφίες σου. Διαθέτει αφενός ένα automatic αφετέρου ένα Professional mode (manual) για την προσαρμογή των ρυθμίσεων που αφορούν τη φωτογραφία σου. Η ενσωματωμένη κάμερα της συσκευής είναι εντελώς δωρεάν, αν και μπορείς να ξεκλειδώσεις πρόσθετα χαρακτηριστικά για άλλα editing features πληρώνοντας μια μηνιαία συνδρομή στην Adobe.

Κατέβασέ την εδώ από το Google Play Store

Open Camera

open camera

Μια από τις καλύτερες και δωρεάν open source κάμερες στο Android είναι η Open Camera. Διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών, όπως noise reduction feature για την φωτογραφία χαμηλού φωτισμού, αλλά και τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με τη φωνή σου, δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

Κατέβασέ την εδώ από το Google Play Store

Photoshop Camera 

Η εν λόγω εφαρμογή είναι ιδανική για προσθήκη φίλτρων, καθώς υποστηρίζει πάνω από 100 διαφορετικά φίλτρα για τις φωτογραφίες σου. Είναι δωρεάν και εύκολη στη χρήση και ιδανική για φωτογραφίες κυρίως που προορίζονται για social media.

Βρες την εδώ στο Google Play Store

Filmic Pro

Το Filimc Pro ανεβάζει επίπεδο, καθώς και έχει συνδρομή, ενώ προορίζεται για τους χρήστες που αναζητούν το κάτι περισσότερο και θέλουν τον απόλυτο έλεγχο των φωτογραφιών τους.

BΒρε την εδώ στο Google Play Store

Camera FV-5 

 

Η Lite έκδοση της εφαρμογής είναι εντελώς δωρεάν στο Play Store ωστόσο ο χρήστης αν θέλει μπορεί να πληρώσει την πλήρη έκδοση. Όπως και το Filmic Pro σου προσφέρει πλήθος χειροκίνητων ρυθμίσεων, από την έκθεση μέχρι και την ταχύτητα κλείστρου.

Κατέβασέ την εδώ στο Google Play Store

Google Camera και Gcam Ports

Η σειρά Google Pixel είναι μια από τις καλύτερες στο χώρο των smartphones για λήψη φωτογραφιών. Ακόμη και με παλαιότερο hardware, η σειρά Pixel προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στους αλγόριθμους image processing της Google. Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε και πληθώρα camera ports για άλλα smartphone. Αν ενδιαφέρεσαι να περάσεις στο smartphone σου την Google Camera, το XDA Developers Gcam Port Hub έχει links για κάθε συσκευή. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.