Η LG και η Bang & Olufsen ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας και παρουσίασαν την τηλεόραση BeoVision Eclipse για πρώτη φορά παγκοσμίως στην IFA 2017 στο Βερολίνο.

Η νέα τηλεόραση BeoVision Eclipse, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην κορυφαία εμπειρία θέασης, σηματοδοτεί την αρχή της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της LG και της Bang & Olufsen, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2016. Η πρωτοποριακή τεχνολογία OLED της LGσυνεχίζει να εκπλήσσει τους video experts και τους καταναλωτές, ενώ η καταξιωμένη αισθητική και ακουστική ακρίβεια της Bang & Olufsen έχει κατακτήσει τους λάτρεις του ήχου σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία LG OLED με την άψογη απόδοση μαύρου και την ανώτερη εμπειρία θέασης που προσφέρει, σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη προσέγγιση του ήχου της Bang & Olufsen αναδεικνύονται απόλυτα στην εκπληκτική BeoVision Eclipse.

Η BeoVision Eclipse είναι μια 4K TV με σύστημα ήχου ισχύος 450 watt που διαθέτει ενσωματωμένη κεραία Internet για streamάρισμα μουσικής. Είναι τοποθετημένη επάνω σε κινούμενη βάση για εύκολη μετακίνηση στο δωμάτιο με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορεί, επίσης, να τοποθετηθεί σε κινούμενη ή σταθερή βάση για να τη χειρίζεσαι με το BeoRemote One BT χειριστήριο. Χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα webOS 3.5 της LG.

Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο σε εκδόσεις 55” και 65” και σε τιμές άνω των $10.000.

Η συνεργασία μεταξύ της LG και της Bang & Olufsen για την τηλεόραση BeoVision Eclipse ξεκίνησε το 2016. Δύο ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών εργάστηκαν, χωρίζοντάς τους οκτώ χιλιάδες χιλιόμετρα και επτά ζώνες ώρας ανάμεσα στο Struer, τη Δανία και τη Σεούλ της Νότιας Κορέας, για να δημιουργήσουν την πρώτη τηλεόραση OLED που ‘φέρει’ το πολυπόθητο όνομα Bang & Olufsen. Το τελικό προϊόν, όπως θα δουν οι επισκέπτες του IFA 2017, πρόκειται πραγματικά για ένα έργο τέχνης.

Ο Lee Sang-woo, vice president, business strategy της LG Electronics Home Entertainment Company, δήλωσε:

“Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο θα αναγνωρίσουν αμέσως την ασύγκριτη τεχνολογία OLED και την τεχνολογία επεξεργασίας video μέσα σε αυτή την τηλεόραση εκλεπτυσμένης σχεδίασης από την Bang & Olufsen, μια εταιρεία με ισχυρή κληρονομιά στον σχεδιασμό και τον ήχο. Ανυπομονούμε στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της σχέσης”

Bang & Olufsen

Η συνεργασία με την LG Electronics σηματοδοτεί την έναρξη της στρατηγικής της Bang & Olufsen να επεκτείνει τις τεχνολογικές δυνατότητές της καθώς και τις αντίστοιχες συνεργασίες της. Αυτό επιτρέπει στην Bang & Olufsen να επικεντρωθεί στις βασικές δυνατότητες της ακουστικής, του σχεδιασμού και της επεξεργασίας, βελτιώνοντας παράλληλα την αλυσίδα εφοδιασμού, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης της εταιρείας για να βελτιώσει τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο Stefan K. Persson, Εxecutive vice president της Bang & Olufsen,

“Τόσο η Bang & Olufsen όσο και η LG μοιράζονται μια μακρά παράδοση καινοτομίας και δεξιοτεχνίας. Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών αποδεικνύει την αμοιβαία επιθυμία να ανεβάζουν τον πήχη όσον αφορά τον συνδυασμό σχεδιασμού παγκόσμιας κλάσης και της τεχνολογίας αιχμής. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, η BeoVision Eclipse, είναι το παράδειγμα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.