Η Nvidia παρουσιάζει σήμερα την νέα γενιά καρτών GeForce GPU. Τα teasers και οι διαρροές έχουν αποκαλύψει ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει τουλάχιστον δύο νέες κάρτες σήμερα, οι οποίες αποτελούν την εξέλιξη των GTX1080 και GTX1080 Ti. Η νέα GeForce RTX 2080 Ti της Nvidia έχει διαρρεύσει πολλές φορές, με προδιαγραφές που αποκαλύπτουν ότι θα είναι μια πανίσχυρη κάρτα. Η Nvidia αναμένεται να επικεντρωθεί στις νέες τεχνολογίας της σειράς RTX, που θα επιτρέψουν στα παιχνίδια να αποδώσουν νέα κινηματογραφικά εφέ.

Ενώ φαίνεται να έχει διαρρεύσει το μεγαλύτερο μέρος της κύριας ανακοίνωσης της Nvidia, η εταιρεία φαίνεται να έχει συνεργαστεί με αρκετά στούντιο για ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών. Τόσο το Tomb Raider όσο και το νέο Battlefield V έχουν αποκαλύψει την συμμετοχή τους στην παρουσίαση, υποδεικνύοντας ότι θα δούμε νέο περιεχόμενο παιχνιδιών και demos μαζί με τις νέες GPU της Nvidia.

Η Nvidia σήμερα θα μας εξηγήσει αναλυτικά γιατί η νέα αρχιτεκτονική Turing έχει σημασία για τους gamers, και πόσο διαφορετικό το ray-tracing θα κάνει τα παιχνίδια να φαίνονται. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες απόδοσης στους τίτλους παιχνιδιών τους και η Microsoft έχει δημιουργήσει ήδη ένα νέο API DirectX Raytracing (DXR) για να συνοδεύσει την σειρά RTX της Nvidia. Η Epic Games θα κάνει επίσης διαθέσιμη την τεχνολογία για τους προγραμματιστές του Unreal Engine αργότερα φέτος.

Οι νέες GPU της Nvidia πιθανόν να είναι ισχυρές, αλλά για πολλούς η τιμή θα είναι καθοριστική. Με φήμες ότι η Nvidia θα ξεκινήσει να πωλεί τη νέα της σειρά RTX 2080 σήμερα, θα πρέπει να ακούσουμε για την τιμολόγηση στην εκδήλωση.

Η παρουσίαση ξεκινάει στις 19:00 και μπορείτε να την δείτε μέσω Twitch από ΕΔΏ!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.