Νωρίτερα το 2023 ο προγραμματιστής Eric Migicovsky δήλωσε πως έχει κάνει reverse engineering στο iMessage της Apple, επιτρέποντας σε οποιαδήποτε συσκευή να στείλει μηνήματα σε iPhone, είτε είναι Android, είτε Windows.

Τώρα η προγραμματιστής επιστρέφει μέσω της εταιρίας του για να ενοποιήσει όλες τις υπηρεσίες μηνυμάτων σε μία, με το Beeper Mini. Μέσα στις υπηρεσίες φαίνεται να είναι και το iMessage χωρίς να απαιτείται Apple ID.

Η εφαρμογή δηλώνει πως αναγνωρίζει τις γραπτές συνομιλίες του iMessage και τις μετατρέπει στις μπλε φούσκες, που είναι χαρακτηριστικές στις Apple συσκευές. Παρόν δηλώνουν και τα reactions, οι ομαδικές συνομιλίες και ο διαμοιρασμός αρχείων υψηλής ανάλησης. Υπόσχεται μάλιστα πως οι χρήστες iPhone δεν θα καταλαβαίνουν την διαφορά.

Payzy Pro για επιχειρήσεις: Δέξου πληρωμές από τους πελάτες σου εύκολα και με ασφάλεια

Ο Beeper Mini επικοινωνεί απευθείας με τους servers της Apple ώστε να προσφέραι όλη την εμπειρία του iMessage, ενώ καταχωρεί μόνο τον αριθμό του τηλεφώνου μας στην Apple για την χρήση της υπηρεσίας.

Βέβαια έχουμε δύο μειωνεκτήματα. Το πρώτο είναι πως η υπηρεσία έχει κόστος €1.99 το μήνα και το δεύτερο είναι πως αν δεν βάλετε Apple ID δεν θα έχετε πρόσβαση στα μηνήματά σας από άλλες συσκευές. Βέβαια μπορείτε να φτιάξετε Apple ID και να το προσθέσετε στην εφαρμογή για να μην έχετε πρόβλημα με τις υπόλοιπες συσκευές σας.

Μπορείτε να βρείτε το Beeper Mini ΕΔΩ, ενώ διαθέτει και περίοδο δοκιμής 7 ημερών για να δείτε αν σας κάνει σαν υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.