Βγήκα στα κινέζικα καταστήματα για μια ψηφιακή βόλτα, αναζητώντας ένα καλό TV Box για το εξοχικό μου. Για όσους παρακολουθείτε τακτικά, θα έχετε δει πως έχω λιώσει αυτό που ήδη έχω στο σπίτι, οπότε ήθελα να έχω ένα ακόμα για τις αποδράσεις μου στο εξοχικό. Έτσι έπεσα πάνω στο Beelink A1, που έρχεται στα €55, από το GearBest. Με το κουπόνι 2018GBGR00083 θα το ρίξετε στα €52, ενώ αν το θέλετε σε 3-5 ημέρες, θα πρέπει να δώσετε €5 στην DHL για να έρθει στην πόρτα σας. Η αποστολή γίνεται από ευρωπαϊκή αποθήκη, πράγμα που σημαίνει πως δεν περνάει τελωνείο.

Το Beelink A1 έρχεται σε πολύ μικρό μέγεθος, όμως μέσα του κρύβει ένα τερατάκι. Στο εσωτερικό του έχει έναν τετραπύρηνο RK3328, με Cortex-A53 πυρήνες, ικανούς να χειριστούν 4Κ βίντεο στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Από μνήμη έχουμε 4GB RΑΜ και 16GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD ή με εξωτερικό δίσκο μέχρι 4TB. Η συσκευή διαθέτει επίσης μία θύρα USB 3.0 και μία USB 2.0.

Η συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω Gbit Ethernet ή μέσω Wi-Fi, ενώ στην τηλεόραση μπορούμε να το συνδέσουμε με HDMI ή AV.

Η συσκευή τρέχει Android 7.1, πράγμα που σημαίνει πως μπορούμε να περάσουμε όλες τις αγαπημένες μας εφαρμογές, όπως το Netflix, το Popcorn Time, το Terrarium TV και φυσικά το KODI. Επίσης διαθέτει Bluetooth 4.0, ώστε να συνδέσουμε πληκτρολόγιο, ποντίκι και χειριστήρια για gaming ή άλλη χρήση.

Γενικά το Beelink A1 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα home cinema, που σίγουρα θα το λατρέψετε.

Βρείτε εδώ το Beelink A1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.