Η Nirsoft προέβη στην διάθεση ενός νέου portable εργαλείου που αποκαλείται BatteryHistoryView. Σκοπός του είναι να σου παρουσιάσει πλήθος πληροφοριών σχετικά με την φόρτιση της μπαταρίας. Είναι συμβατό με τα Windows 10 και Windows 11 και προβάλλει τα δεδομένα που διαβάζει από το SRUDB.dat αρχείο των Windows.

Είναι εντελώς δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να δεις διάφορες πληροφορίες για την μπαταρία, όπως τους κύκλους φόρτισης, την χωρητικότητα της μπαταρίας (designed capacity), την χωρητικότητα όταν η μπαταρία του laptop σου είναι πλήρως φορτισμένη, τα επίπεδα της φόρτισης και πλήθος άλλων πληροφοριών.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το .rar αρχείο από τον σύνδεσμο που ακολουθεί και μέσα θα βρεις ένα .exe αρχείο το οποίο και τρέχεις σε οποιοδήποτε σύστημα χωρίς να χρειαστεί εγκατάσταση.

Μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο από εδώ

BatteryHistoryView

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.