Οι μπαταρίες των smartphone συσκευών έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος αν αφήνεις το smartphone σου περισσότερη ώρα στη πρίζα. Τα κυκλώματα της συσκευής κόβουν τη φόρτιση και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο όμως αν για οποιονδήποτε λόγο θέλεις το κινητό σου να παίζει ήχο όταν φθάσει στο 100% μπορείς να το κάνεις μέσω μιας απλής εφαρμογής.

Ο λόγος για το Battery Sound Notification το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις εσύ τις ειδοποιήσεις που θέλεις να ακούς για διάφορα επίπεδα φόρτισης της μπαταρίας, τον ήχο για την κάθε μια αλλά και τις ώρες που δεν θέλεις να ακούγονται. Η εφαρμογή παρουσιάζει διαφημίσεις, όχι όμως αν θέλεις να αναβαθμιστείς στην premium έκδοση με 1.99 ευρώ.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή από εδώ στο Google Play Store

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.