Με ένα μήνα να απομένει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του, η Warner Bros ταράζει για άλλη μια φορά τα νερά όσον αφορά τις κυκλοφορίες των παιχνιδιών με θέμα τον Batman.

batman_return_to_arkham_delayed

Συγκεκριμένα, η εταιρία επικαλείται θέματα βελτιστοποίησης της συνολικής εμπειρίας της συλλογής παιχνιδιών, και αναβάλλει την κυκλοφορία (η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 29 Ιουλίου) για να δοθεί χρόνος στην Virtuous Games να βελτιώσει και να λύσει όποια λάθη υπάρχουν.

Επίσης, η WB αναφέρει ότι δεν υπάρχει ακόμη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας(!!!) για το Batman: Return to Arkham. Η κίνηση αυτή πιθανότατα είναι αποτέλεσμα των παθημάτων από το καταστροφικό Batman: Arkham Knight στο PC.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η βιασύνη και η αμέλεια από την μεριά της Warner Bros, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πάρα πολλά προβλήματα στην PC έκδοση του Arkham Knight, όπως πολύ καλά γνωρίζετε.

Το πάθημα έγινε μάθημα και η WB δεν θέλει να την ξαναπατήσει…

πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.