Πολλά είχαν ακουστεί για το πολυαναμενόμενο Batman: Arkham Knight και φαίνεται ότι δέχεται το τελειωτικό χτύπημα, καθώς η Warner Bros ανακοίνωσε επίσημα, ότι αποσύρει την PC έκδοση του παιχνιδιού προσωρινά και θα ξαναγίνει διαθέσιμη το φθινόπωρο του 2015.

Την είδηση έρχεται να την επιβεβαιώσει και το Steam, παραθέτοντας ότι η εταιρία δουλεύει για να φτιάξει τα όποια προβλήματα υπάρχουν στο παιχνίδι.

batman arkham

Όσοι έχουν PS4 και Xbox One δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, αντίθετα οι PC gamers θα πρέπει να περιμένουν δύο με τρεις μήνες μέχρι να πάρουν το Batman: Arkham Knight  στα χέρια τους.

Χαρακτηριστικό πάντως αποτελούν οι πολλές αναβολές που πήρε το παιχνίδι, καθώς αρχικά ήταν προορισμένο να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου του 2014 και φτάσαμε μετά από ένα χρόνο και πολλές επίσημες ανακοινώσεις στο φθινόπωρο (και αν) του 2015.

Για να δούμε, τι θα δούμε μέχρι τότε…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.